#HBR24 TICKETVERKOOP GESTART!

Dé ultieme, meest Rotterdamse en gaafste run van het jaar is op zondag 6 oktober 2024 terug met een nieuwe uitdagende editie! Dit jaar staat weer in het thema van kracht, kameraden, gezelligheid en natuurlijk wilskracht! Stap jij in de schoenen van de havenarbeiders? Vanaf nu zijn de inschrijvingen geopend, dus trek snel een sprintje naar de inschrijving!

De Harbour Run in de unieke Rotterdamse haven telt nu ieder jaar zo’n 6.000 deelnemers aan de start van de 6 of 10km lange run. Samen de containers wall overwinnen, de zeilen hijsen, klauteren over stootkussens en elkaar naar de finish helpen. De Harbour Run is niet meer uit de Rotterdamse evenementenkalender weg te denken.

Welke landrotten zien we op zondag 6 oktober 2024 terug aan de start? Schrijf je dan nu in!

REGULIER

REGULIERE TICKETS

Ontdek samen met je maten de haven van Rotterdam tijdens het hardlopen door havenloodsen, de woonwijk van de havenbaron en langs de grote vrachtschepen.

BUSINESS

BUSINESSTEAM TICKETS

Help je collega’s of business relaties over de obstakels, juich elkaar naar de finish en ren samen over de eindstreep. Het is een te leuke obstacle run voor een teamuitje met personeel en/of klanten en relaties.