DOE MEE! INSCHRIJVEN.

Samen de containers wall overwinnen, de zeilen hijsen, klauteren over stootkussens en elkaar naar de finish helpen. De Harbour Run telt nu ieder jaar zo’n 6.000 landrotten aan de start. Ben jij dit jaar één van die kameraden die wel ff voor een daggie in de schoenen van de havenarbeiders stapt? Trek dan snel een sprintje naar de inschrijving!

Regulier

Reguliere tickets

Ontdek samen de haven van Rotterdam tijdens het hardlopen door havenloodsen, de woonwijk van de havenbaron en langs de grote vrachtschepen.

Business

Businessteam tickets

Help je collega’s of business relaties over de obstakels, juich elkaar naar de finish en ren samen over de eindstreep. Het is een te leuke obstacle run voor een teamuitje met personeel en/of klanten en relaties!

Ren voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam!

De Harbour Run steunt ook dit jaar weer het goede doel! Naast het ploeteren in de Rotterdamse haven komen we ook in actie voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Met het opgehaalde bedrag zorgen we ervoor dat de familie van een ziek kind toch dichtbij elkaar kan zijn. Help jij ons ook mee? Doneer nu via onderstaande button of laat jouw donatie achter bij het aankopen van jouw Harbour Run tickets in onze ticketshop!