NIEUWS EEN UNIEK KIJKJE IN DE HAVEN MET PARCOURSPARTNER HEBO

HEBO MARITIEMSERVICE B.V.

Sinds 2010 is HEBO gevestigd in de Rotterdamse haven. Als Rotterdams maritiem bedrijf is HEBO net als de Harbour Run zeer betrokken bij de Rotterdamse haven en heeft het zichzelf het doel gesteld om de Rotterdamse haven nóg beter op de kaart te zetten.

“We zijn blij dat we de samenwerking met HEBO hebben verlengd. Het terrein van HEBO is een echte aanwinst voor het Harbour Run parcours. Het hijsmateriaal, met in het bijzonder de drijvende bokken, en verschillende vaartuigen maakt het voor onze deelnemers ontzettend gaaf om over hun terrein te lopen”, zegt Christian Groeneveld (Sales Manager, Harbour Run).

DE HARBOUR RUN IS VOOR IEDEREEN

De Harbour Run staat voor velen ieder jaar weer op de kalender. Je hoeft niet enorm fit te zijn of de snelste tijd neer te zetten: het draait om samen plezier hebben. Daarnaast krijg je een uniek inkijkje in de Rotterdamse haven, zoals bijvoorbeeld op het terrein van HEBO. “Het is vooral gaaf om deelnemers de kans te kunnen geven om over ons terrein te kunnen rennen langs alle indrukwekkende drijvende bokken en ander hijsmateriaal dat we hebben staan. Op een normale dag is dat niet altijd mogelijk en door de Harbour Run wordt het toegankelijk gemaakt.”, zegt Niels.

TEAMBUILDING

HEBO doet al een aantal jaar mee met een eigen businessteam. Voor veel bedrijven is het belangrijk om met elkaar fit te zijn en te blijven, hier is de Harbour Run een goede drijfveer voor. De Harbour Run is nog lange tijd het gesprek van de dag en ook Niels kan dat bevestigen: “Het is een stukje teambuilding met het hele bedrijf. Je werkt met z’n allen samen. Niet alleen de collega’s die je in je team hebt zitten, maar ook collega’s van andere afdelingen. Je leert collega’s op een volledig andere manier kennen. Je hebt op een informele manier lol met elkaar en bent daarnaast ook nog eens gezond bezig!”.

DE “HEBO TACTIEK”

Elkaar helpen waar nodig, zoveel mogelijk bij elkaar blijven en met elkaar de eindstreep behalen, dat is dé geheime tactiek van het businessteam van HEBO. Dat is ook de kracht van het HEBO team, volgens Niels. “We zijn doorzetters en helpen elkaar vaak in onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is het soms vrij fysiek werk wat we doen. De eigenschappen die daarbij nodig zijn komen goed van pas bij een Harbour Run”.

Onderlinge strijd tussen bedrijven is niet heel erg aanwezig op de Harbour Run. Al geeft Niels wel aan dat het motiveert wanneer je door een ander businessteam op de hielen wordt gezeten. “Competitie is altijd gezond”, aldus Niels.