#HBR23 EEN STRALEND 10-JARIG JUBILEUM.

Onder een stralende zon vierde de Harbour Run Rotterdam gister zijn 10-jarig jubileum groots. Meer dan 6.000 deelnemers trotseerden vol enthousiasme het iconische obstacle run-evenement, dat dit jaar extra glans kreeg met de terugkeer van de meest legendarische obstakels van de afgelopen jaren.

TERUGKEER VAN LEGENDARISCHE OBSTAKELS

Joost Kuyper, projectleider van de Harbour Run namens organisator sportmarketingbureau SportVibes, deelde zijn vreugde over het verloop van het evenement: “Voor onze tiende editie hebben we enkele klassiekers uit de kast gehaald, zoals de opvallende ballenbak waar deelnemers doorheen moesten klauteren. Ook de Container Wall XXXL maakte zijn terugkeer, een muur van containers die dit jaar met een totale hoogte van tien meter hoger was dan ooit tevoren.”

 

HET ECHTE ’HAVENGEVOEL’

Deelnemers deelden hun enthousiasme en beschreven de ervaring als “Het was geweldig om tussen de containers en langs het water te lopen: het échte havengevoel.” Antje (51) liep de Harbour Run samen met haar bootcampgroep: “Voor mij was het de eerste keer, maar anderen uit mijn groep hebben al eerder meegedaan. Het was fantastisch!”